~::..Kasih Nan Abadi..Selamanya..::~ Babah, Ibu dan Muiz...

By: Shamz Fieza Muiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Aug-2006 03:06 Email | Share | Bookmark
Pameran Misteri Jin, Hantu, Keranda & ...

Student Sekolah ni sempat berposing tuh..
Bilik Pochong... Tengok betul-betul...
Aku pulak berposing...
Takut nak masuk?? ish.. ish...
Aiii... Adik pon takut gak nak masuk??
Tu dia kakitangan bertugas... hehe...
Sayup tuh... ramainya...
Student sekolah...
Petugas kaunter...
Amoi pon datang mau tengok hantu maa...
Peacee...
Ramai jugak tuh...
Pameran yang penuh kontroversi masih lagi bertahan. Mungkin sambutan tidak semeriah minggu-minggu awal, tetapi masih ramai pengunjung datang berkunjung. Marilah datang beramai-ramai... Contact Aku kalau nak Aku tolong belikan tiket. Nanti Aku bagi Borang cabutan bertuah banyak sikit... Nak aku ambikkan gambar kena charge RM5... hehe... Tapi kat bahagian gua je la boleh ambik gambar... Tempat lain tak bleh.. Apa salahnya member-member... Tapi nak masuk free mintak mahaplah... Adik beradik aku nak masuk pon kena bayar... RM5 untuk dewasa/ RM2 untuk 6 thn - 12 thn juga untuk yang berpakaian uniform sekolah... Call aku hanya untuk belikan tiket sahaja... [012-3644 924-Shamz]

Kat sini Aku publish lagi gambar-gambar untuk korang tengok... Mungkin korang nampak apa yang aku tak nampak ker... Tapi dalam bilik Pochong tuh, jangan sangka yang dalam keranda tu pochong sebenar, tengok betul-betul... Aku berjaya jugak ambik gambar yang berkemungkinan imej itu adalah Pochong tersebut... Masih misteri... Tapi kata member yang pernah nampak, memang itulah Pochong yang diaorang nampak cuma berbeza kedudukan... Korang belek-belek la...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net