~::..Kasih Nan Abadi..Selamanya..::~ Babah, Ibu dan Muiz...

By: Shamz Fieza Muiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 26-Jul-2006 01:03 Email | Share | Bookmark
Lagi Pasal Pameran Misteri Jin, Hantu, Keranda dan ...

Pintu masuk pameran...
Sebaik masuk, anda akan jumpa gua ini...
Kalau tak perasan, Tengok tiang gua tu betul-betul...
Selepas itu, anda akan jumpa kereta volswagen misteri...
Pandangan dari Kereta ke pintu masuk...
Lepas tu jumpa pulak hantu pochong...
Suasana beratur hari sabtu / ahad..
Dari sudut lain pulak... pusing stesen keretapi tu dulu...
Di situkah penghujungnya...?
Dalam pon kena beratur...?
Pasal tu la jem... Semua orang nak tunggu tengok Pochong..
Orang JAIS pon ada yang datang..
Orang JAIS lagi...
Orang JAIS lagi sekali...
Orang JAIS lagi 2 kali...
Bebudak sekolah pon ramai tengok pameran...
Yang ni tak pasti... pasal member yang ambik gambar nih..
Geng-geng bersamamu pon datang jugak...
Suasana di pintu masuk pameran...
LAgi gambar di pintu masuk...
Mawi pon datang melawat... Jangan jeles...
Mawi lagi...
Mawi lagi....
Standby untuk ke Bilik Kaca Pochong...
Tengah tengok Pochong... tak tau nampak ke tak..
Kat Bilik pochong gak..
Tengok Jin dalam Botol..
Ramainyerrr...
Felix ni penakut sikit..
Zoom sikit... gambar dari dekat...
Ada gak degil bawak kamera masuk tuh...
Yang depan Mawi tu urusetia.. tu pasal asik nampak muka dia jer.
dia lagi.. hehe..
time ni tengah tengok ikan duyung...
Member bergambar ngan Mawi... cis... aku lak jeles...
Dapat lagi ambik beberapa gambar sepanjang pameran... bagi tontonan mereka yang berkira-kira nak pegi ke taknak...

Gambar-gambar lama masih ada dalam simpanan, cuba terokai page 2 atau 3...

please, sapa-sapa nak guna balik gambar ni sila sertakan source asal dari
http://hisza03.fotopages.com, kalau tak, aku maleh dah nak update gambar pasal pameran...

ok....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net