~::..Kasih Nan Abadi..Selamanya..::~ Babah, Ibu dan Muiz...

By: Shamz Fieza Muiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-Nov-2007 20:00 Email | Share | Bookmark
Makan Malam Special...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pasal Hari Lahir Fieza ari tu, Fieza tak berapa sihat... So, hari ni aku nak bawak dia makan special sikit... Mulanya ingat nak makan Chicken Chop tempat baru kat Mohd. Noor Seafood tuh.. Tapi takde pulak malam nih..

Lepas puas fikir, last-last makan kat KFC Jaya Jusco Bukit Raja jer.. Lepas makan teringat pulak kek untuk ayang tak beli lagi nih.. dari ari tu lagi nak beli, tapi Ayang tak berapa sihat.. So, sementara berselera nih, kita beli kek potong dulu...

Nampak lak kedai kek Secret Recipe kat seberang jalan.. Apa lagi, terus la serbu... Bungkus-bungkus.. makan kat rumah lagi best... peehhh.... memang canggih la rasa kek nih... Lepas ni ingat nak beli sejibik besar kek tu... baru puas hati...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net