~::..Kasih Nan Abadi..Selamanya..::~ Babah, Ibu dan Muiz...

By: Shamz Fieza Muiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 28-Feb-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Checkup balik..

Hari ni check-up untuk tg grow baby..tuhan lebih menyayanginya..tiada lagi tumbesan..dan size baby makin kecut..doktor terus buat surat dan admit ke ward untuk buat d&c…sedih tak terkata..3 tahun penantian akhirnya berakhir dengan satu tragedy yang tak dapat di elakkan…sudah ketentuan tuhan…aku redha dengan kehendaknya…masuk warded kena ambik 3 botol darah ngan urine..dan doctor bagi satu jarum untuk drip air…sakit sebebarnya…tp tahan jer lah…pertama kali di seluk sbb doctor nak tgk jalan dah terbukak ke belum..prosuder mcm org nak bersalin..doktor kata dah hampir terbukak dan memang baby akan gugur bila-bila masa..perasaan sedih memang ada..Mlm kul 12.00 nurse suruh posa.dan masukkan satu botol air…




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net