~::..Kasih Nan Abadi..Selamanya..::~ Babah, Ibu dan Muiz...

By: Shamz Fieza Muiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 20-Nov-2006 00:00 Email | Share | Bookmark
Kenang-kenangan Dari Cameron Highland

Frame ni beli kat Pusat Kraftangan
Frame ni beli kat Pusat Kraftangan
Susun camni, cantik tak?
Frame beli kat Food Court Tanah Rata
Koleksi Cactus yang saya beli..
Amacam, cantik tak? Tapi ada satu dah mati..
Ini la dia bunga yang tahan setahun tu, tak sampai sebuan pon..
Pokok halau nyamuk dah kiok gak..
Bunga padi... Bukan tumbuh padi, tumbuh uban... ishh...
Pokok cili pon tunggu masa je nih...
Bunga Rose... Cantik kan???
Yang ni dah try, memang best buat Air teh tarik..
Yang ni rasa masam-masam sikit, tapi saya suka..
Keychain Strawberry besar..
Yang kecik cikit dapat dua..
Antara buah tangan untuk member-member kat opis..
Yang ni tak try lagi..
Madu pon sempat beli..
Jem strawberry 2 = RM10
BOH 3 in 1, kat sini susah nak carik...
Magnet Peti ais...
 
 
 
Bantal Strawberry kesayangan kami...
Dari sudut lain... cayang bantal nih..
Strawberry gak kat henset..
Ini pon strawberry gak...
Bunga Kekwa..
Bunga padi adik ngan abang aqim punya..
Adik punya, sampai ke badan tumbuh..
Aqim punya pon sama..
Yang Magnet kitaorang bagi kat mak kat kampung...
Yang ni antara barang kenangan dari Cameron yang sempat kitaorang beli...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net