~::..Kasih Nan Abadi..Selamanya..::~ Babah, Ibu dan Muiz...

By: Shamz Fieza Muiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Nov-2008 23:23 Email | Share | | Bookmark
celebrate Besday..

 
 
 
View all 4 photos...
majlis buat berdua ngan BB jer..
bertempat kat Pizza Huts Jusco Bukit Tinggi..
Beli kek pon comel sgt..lepas mkn..
terus balik umah..sbb tak sabar nak bukak hadiah yg BB bagi..
tima kasih BB..bagi hadiah buat Ayang..
Sangat bermakna..rasa terharu sgt...
dpt hadiah dr mak lang gak..tp sebenarnya hadiah tuk baby..










Monday, 10-Nov-2008 22:57 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Lahir Sayang...

 
 
Hari ni adalah hari lahir ayang yang ke 28.
Semoga ayang dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki
serta diberi kesihatan yang sempurna... insyaalllah...





Monday, 10-Nov-2008 14:51 Email | Share | | Bookmark
Hari Tua Saya..



Hari ini adalah hari tua saya..
yg ke 28 tahun..uish..tak lama lagi nak masuk ke angka 3..
dah makin meningkat usia..tp rasa mcm muda selalu..cheewwahhh..!!!
perasan jer lebih..tak lama lagi pon nak jd mak org dah..part nie rasa tak sabar..
dlm 16 minggu to go..bila sebut 16 minggu..rasa berdebar pulak..
klu cakap lagi 3 bulan..mcm lama sgt..insyallah..kena fikir positif..


Quote:
saje bg BB ingat tak lama lg besday "ayang" dia..
ini pesanan buat BB..

~ sila sediakan hadiah yg besar lagi mahal..
~ sila sediakan candle night dinner yg paling romantis..

(demand pulak bini dia kali nie..hehehe.. )

takde la..saje-saje jer..sebenarnya
cukup la sekadar ingatan dan ciuman tuk ayang..
kasih sayang BB selama ari nie..
dah cukup memberi sejuta kebahagian buat ayang..
kasih, sayang, cinta dan rindu untuk BB adalah untuk selamanya..


Saturday, 8-Nov-2008 16:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan di SOGO, KL...

 
 
 
View all 5 photos...
Dah lama rasanya tak turun KL. Hari ni rasa sangat boring kat umah.. tak tau apa nak buat... Dah sampai tahap beku dah rasanya boring nih, dalamkol 4pm tu, ajak Fieza pegi jenjalan... Dia pon memang tengah boring, so.. ikut je la..

Mula-mula tu tak tau gak mana nak pegi petang-petang camtu.. cadangnya pagi nak pegi PD, tapi tak jadi... Takkan petang-petang camtu lak nak pegi PD kan.. haha... Alih-alih tergerak lak hati ak pegi KL... Takde tujuan mana-mana pon sebetulnya, just gi KL jer... Nasib baik jalan tak berapa Jem hari nih... Parking kat Pertama full la pulak.. Check kat SOGO lak.. Fuhh lega.. ada parking lagi...

Jadi, bila dah sampai SOGO tuh.. kitaorang jenjalan kat area situ je la... Best gak, kebetulan SOGO tengah buat SALE ujung tahun... So, shopping sakan la jugak kitaorang hari tuh... hehe... Berikut adalah hasil daripada hari tersebut... haha....

Macam ni la suasana membeli-belah pada hari itu... Memang tak hengat la...

Lapar jugak, so.. sempat la makan kat medan selera di sini...

Inilah hasilnya, setelah bertungkus-lumus membeli belah.. muahahaaa...


Akhirnya almari baby pon macam dah penuh... tak tau dah nak beli apa lagi.. hehe...



Thursday, 6-Nov-2008 06:30 Email | Share | | Bookmark
Bawak bekal lagi... Kuew Tiow Kerang lak hari nih...

 
 
Alhamdullillah... Sayang masih lagi sihat dan rajin nak buatkan bekal untuk BB dia...
Terima Kasih Sayang.. Sedap sangat...




[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net