Automate your Marketing
with Womplify




 
~::..Kasih Nan Abadi..Selamanya..::~ Babah, Ibu dan Muiz...

By: Shamz Fieza Muiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-May-2010 00:39 Email | Share | | Bookmark
Happy Mother Day

 
 
Salam semua..
mungkin tak terlambat nak ucapkan Happy Mother Day..
Buat emak tersayang..ibu mertua ku..
buat diri sendiri..dan kepada semua ibu2..di seluruh dunia..
dah tak lupa juga buat bakal2..ibu..
semoga jd ibu yg terbaik dan dpt melahirkan generasi yg berwawasan..

lama dah tak singgah kat sini..
sebuk ngan facebook jer..
dan yg terbaru..sebuk ngan blog pulak...
nnt singgah la kat blog baru ibu muiz..

http://kasihabadi03.blogspot.com/

nie gambar kami sekeluarga..
masa sambutan ulangtahun kelahiran pertama MUIZ..
gambar yg lain boleh tgk kat facebook ye..






Friday, 26-Feb-2010 07:25 Email | Share | | Bookmark
sALAM mAULIDUR rASUL..

 
 
 
Salam..
Lama nya tak update..
jarang2 dah masuk sini..
fieza byk update kat facebook jer..
alhamdulilah..
muiz dah pon setahun..ari tu ada buat besday muiz..
nnt bila gambar dah siap boleh tgk kat facebook ye...

so..pada sapa2 yg rindu kat MUIZ..leh masuk add fieza kat facebook ya..
nick name ---> fieza ibu muiz
nie ada gambar anak teruna ibu sorang tu..
untuk lepaskan rindu..terutama mak uda muiz..
yg jauh di mata...tp dekat di hati..






Thursday, 29-Oct-2009 11:51 Email | Share | | Bookmark
MUIZ dah Gondol..

 
 
 
View all 4 photos...
Dalam perjalanan balik keja...
saje cadang ngan babah..
nak bwk Muiz gi kedai gunting..
nak gondolkan kepala dia..
rimas tgk rambut dia panjang..sian dia kalau berpeluh..
abis basah rambut dia..
bukannya ibu tak pandai nak gondolkan kepala dia..
babah pon jarang2 gi kedai gunting..ibu jer yg shavekan rambut babah..
tp..bab muiz nie..ibu risau dia nangis jer..kang separuh jalan jer..
tu yg bwk gak gi kedai tu..

tp ibu yg salah jangka..
Muiz punya suka gi gunting rambut..
siap gelak2 lagi..geli agaknya..
siap nak capai mesin mamak tu lagi..
bukan reti nak duduk diam..
lepas nie..ibu jerlah yg buat..
tp kena tukar mesin baru..mesin kat umah nie dah hampir tumpul..
rambut babah pon dah panjang..
nie gambar yg sempat di ambik..
sebuk acah dan agah muiz..saje nak tarik perhatian dia..








Monday, 26-Oct-2009 13:51 Email | Share | | Bookmark
Anak sapa la nie..comot sangat..!!!

 
 
 
View all 8 photos...
nie pulak gambar muiz lepas bg makan bubur nasi..
comot sangat..masam baunya..
belum mandi lagi..
nie rupa budak dah kenyang..
bila bg makan terus meyembur..
pastu gi kat peti ais ibu..dok ambik magnet..masuk mulut..
kotor la muiz..tak mau..!!
nanti ibu marah kang..






jom kita mandi..
kasi wangi..
nak ikut ibu ngan babah gi jalan tak..?
nie muiz lepas mandi..
gambar ngan ibu dan babah..
nak gi JJ..
jenjalan cari pasal..hahaha..






Sunday, 25-Oct-2009 13:22 Email | Share | | Bookmark
Sepetang bersama Tuan Muiz..

 
 
 
View all 11 photos...
Petang2 ahad nie..
lepas lunch..mata pon berat jer..
tp tuan muiz..mata dia besar la pulak...
ibu nak lelap nie..dia ajak main pulak..
dah la babah dia sebuk dok berkebun..
alih2 dah tak tau nak buat apa..
ibu ambik camera..
klik2..klik2..klik2..
ambik gambar tuan muiz..
muiz dok gelak2 bila ibu ambik gambar dia..

mcm rimas tgk rambut muiz yg dah panjang tu..
kalau gegirl..boleh ibu tocangkan...
ni boboy.tak mau la sayang..
nnt kita ajak babah gi kedai gunting ye..kasi trim itu rambut..
baru smart ckit..
nie tak..asal ibu bwk gi jalan jer..semua org dok tanya..pompuan ker..?
adoi..lemas nak jwb..lelaki la kak..
lepas dah trim..agak2 ada org tanya lg tak..?








[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net